Een Exclusieve Portret Ervaring

Omdat iedereen een plek in de spotlight verdient!


DE FOTOSESSIE

Jouw portret ervaring bevat...* De kans is erg groot dat je verliefd wordt op allemaal.


Vragen die je misschien hebt

Ik denk niet dat ik een interessant verhaal te vertellen heb?

De grootste misvatting is dat ons verhaal een geweldig verhaal moet zijn. Het concept van een origin story komt van superhelden en we zijn allemaal superhelden. Misschien niet voor de hele wereld, maar wel voor de mensen die er het meest toe doen: onszelf en onze dierbaren.

Misschien is jouw verhaal er een van een liefhebbende moeder die weer in contact wil komen met haar vrouwelijke kant; En op een dag prachtige foto's wil doorgeven aan haar kinderen. Of je hebt onlangs een geweldige promotie gemaakt op het werk en je wilt die prestatie en je kracht vieren. Misschien heb je onzekerheden overwonnen, ben je eindelijk trots op je lichaam en wil je die zelfvertrouwen vieren.

Bijna niemand wordt professioneel gefotografeerd na hun trouwdag ... Maar er zijn zoveel meer mijlpalen in het leven die het waard zijn om te documenteren en te vieren!

 • Kan ik de shoot met iemand anders doen?

  Natuurlijk! De fotosessie is standaard met een make-over voor twee. Ik moedig je aan om er een leuk meiden uitje van te maken, zodat je je beste vriendin / zus / moeder / dochter kunt meenemen. Meer mensen zijn ook welkom! Ik reken geen extra kosten voor de fotoshoot, maar als ze ook een make-over willen, is dat € 50, - extra.

 • Ik heb geen vertrouwen in mijn lichaam?

  Als plus-size vrouw ken ik het gevoel maar al te goed. Een fotoshoot is echter de uitgelezen kans om je zelfvertrouwen terug te winnen! We zijn zoveel meer dan ons lichaam. Echte schoonheid komt van binnenuit, laten we ons concentreren op je lach, intelligentie en kracht!

  Ik ben een paar jaar een plus-size model geweest, dus ik ben een expert in het poseren en uitlichten van vrouwelijke rondingen ;) Ik zal je er op je best uit laten zien en je persoonlijkheid eventuele onvolkomenheden laten overtreffen.

 • Wat zijn de kosten?

  Omdat je zelf bepaald hoeveel foto’s en wat voor producten je wilt, geeft iedereen een ander bedrag uit. De volledige fotosessie inclusief haar- en make-up styling voor twee is € 249, -. De foto's worden apart verkocht en beginnen bij € 195, - voor een 20x30cm fine-art print + het digitale bestand. U kunt dus de volledige ervaring hebben vanaf € 444. Als je contact opneemt en je wensen deelt kan ik een betere prijsindicatie geven.

 • I wil alleen digitale foto's?

  De prijs is voor zowel de digitale bestanden als de prints. Het blijft hetzelfde of je de afdrukken meeneemt of niet. Ik raad je ten zeerste aan om de afdrukken mee te nemen. De technische vooruitgang gaat zo snel dat we niet weten welke digitale media we over 10 jaar zullen hebben. Nieuwe laptops hebben niet eens een usb-poort meer, je kunt ook geen usb-stick inlijsten en aan de muur hangen ...

DE KRACHT VAN DE PRINT

Ook al leven we in een digitaal tijdperk, er gaat niets boven de look en feel van een mooie print. De textuur en het rijke contrast van een professionele foto print op fine art-papier laten het portret tot leven komen. Portretten in huis, geven een dagelijkse herinnering aan dierbaren maar vooral ook van de beste versie van jezelf en geven daarom een onmiddellijke zelfvertrouwen boost.

In de loop der jaren heb ik fotoproducten van bedrijven over de hele wereld geprobeerd op zoek naar het beste vakmanschap en de beste producten. Alle producten zijn van topkwaliteit en gaan meer dan honderd jaar mee, zodat ze dierbare familiestukken kunnen worden.

Waar zou je jouw portretten tentoonstellen? 

 ORIGIN STORY STUDIO

+31 40 2407044  (Bellen en Whatsapp)

info@originstorystudio.com

 

Studio Sectie-C

Daalakkersweg 8-20

5641 JA Eindhoven 

 

© OriginStoryStudio2020

 

Bezoek alleen op afspraak.  

 • Monday

  13:00 - 17:30

 • Tuesday

  Closed

 • Wednesday

  13:00 - 17:30

 • Thursday

  13:00 - 17:30

 • Friday

  13:00 - 17:30

 • Saturday

  12:00 - 15:00

 • Sunday

  Closed