Magazine Style portraits for everyday people

Omdat iedereen een verhaal heeft ... Vertel die van jou!


Jouw Origin Story


Een Origin Story vertelt het verhaal hoe JIJ   de LEUKE, PRACHTIGE   en KRACHTIGE  persoon werd die je vandaag bent. Tijdens de unieke fotoshoot-ervaring kom je weer in contact met jezelf, je verhaal {en je dierbaren}. Je vertrekt met een zelfvertrouwen boost en een prachtige visuele documentatie van je verhaal, een aandenken die generaties lang meegaat.
What Story do you want to tell? 

portrait-photography-photostudio-eindhoven

PORTRAIT GALLERY

body-boudoir-photography-portrait

BODY GALLERY

branding-photography-portrait-photostudio-eindhoven

PROFESSIONAL GALLERY

wetplate-collodion-portrait-photography-photostudio-eindhoven

SILVER GALLERY


True beauty only springs from the acceptance of oneself, from an awareness of who we really are.
- Peter Lindbergh

What people are saying...

Ik ben heel blij met de foto's, en ook trots om ze te kunnen laten zien! Ik vind ze allemaal goed tot hun recht komen. Ben zo blij dat ik de fotoshoot heb laten doen, we mogen er allemaal zijn als mens!


- Marjan

Thank you sooooooooo much for the photos Anniek. You did a great job. They are perfect.
Thank you for everything.
- Anja

Wow! super vet. Ik herken echt mezelf in deze foto's. Het is een weergave van innerlijk en uiterlijk. Heel bijzonder, dankjewel.
- Floor


MIJN VERHAAL

Fotograaf Anniek Mol


Als kind was ik geobsedeerd door tijdschriften. De prachtige portretten en mooie interviews waren een grote inspiratiebron. Zoals alle meisjes droomde ik er natuurlijk van om op de cover te staan. Jaren later werd ik een plus-size model, ik heb helaas nooit de cover gehaald, maar de ervaring om je haar en make-up te laten doen, de fotostudio en professioneel gefotografeerd te worden, was net zo glamoureus en transformationeel als ik had gedroomd.

Op de kunstacademie dacht ik dat ik naar de richting modefotografie te gaan, maar documentaire fotografie heeft mijn hart gestolen. Gewone mensen en hun verhalen zijn vele malen interessanter dan modetrends. Mensen helpen hun eigen inspirerende verhaal te ontdekken en hen dezelfde glamoureuze en transformationele ervaring te kunnen geven die ik had, vervult mijn hart met vreugde.

Het is een ervaring die iedereen minstens één keer zou moeten hebben. Het hebben van foto's die zowel de innerlijke als uiterlijke schoonheid van uzelf en uw dierbaren vastleggen, is van onschatbare waarde. Het zijn portretten die generaties lang gekoesterd en doorgegeven zullen worden. Dus nodig ik je uit om met mij de studio in te komen voor een fotoshoot.Portret door Studio Meraki, eigen edit.

LET'S CONNECT


 ORIGIN STORY STUDIO

+31 40 2407044  (Bellen en Whatsapp)

info@originstorystudio.com

 

Studio Sectie-C

Daalakkersweg 8-20

5641 JA Eindhoven 

 

© OriginStoryStudio2020

 

Bezoek alleen op afspraak.  

 • Monday

  13:00 - 17:30

 • Tuesday

  Closed

 • Wednesday

  13:00 - 17:30

 • Thursday

  13:00 - 17:30

 • Friday

  13:00 - 17:30

 • Saturday

  12:00 - 15:00

 • Sunday

  Closed